Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1049g1469kcal54.1g293.3g7.1g35.7g
Purjosipuli 131g30kcal2.4g3.1g0.3g2.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen262g52kcal1.6g10g0.8g3.7g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 315g949kcal67.1g2.1g75.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3514g5000kcal250.4g617g167.4g84.4g
Valittu annoskoko1757g2500kcal125.2g308.5g83.7g42.2g
Annoskoko puolitettuna879g1250kcal62.6g154.3g41.9g21.1g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311