Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1200g1680kcal61.9g335.5g8.2g40.8g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen300g60kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 360g1086kcal76.8g2.4g86.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g5720kcal286.4g705.8g191.6g96.4g
Valittu annoskoko2010g2860kcal143.2g352.9g95.8g48.2g
Annoskoko puolitettuna1005g1430kcal71.6g176.5g47.9g24.1g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311