Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1349g1888kcal69.6g377.1g9.2g45.9g
Purjosipuli 169g39kcal3.1g4g0.3g3.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen337g67kcal2g12.8g1g4.7g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 405g1220kcal86.3g2.7g97.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4518g6429kcal322g793.2g215.2g108.2g
Valittu annoskoko2259g3215kcal161g396.6g107.6g54.1g
Annoskoko puolitettuna1130g1607kcal80.5g198.3g53.8g27.1g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311