Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty150g210kcal7.7g41.9g1g5.1g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen38g7.5kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 45g136kcal9.6g0.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g714kcal35.6g88g23.8g12g
Valittu annoskoko251g357kcal17.8g44g11.9g6g
Annoskoko puolitettuna126g179kcal8.9g22g6g3g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.5g4.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311