Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1499g2098kcal77.3g419g10.2g50.9g
Purjosipuli 187g43kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen375g75kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 450g1356kcal95.9g3g107.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5020g7143kcal357.6g881.4g239.2g120g
Valittu annoskoko2510g3572kcal178.8g440.7g119.6g60g
Annoskoko puolitettuna1255g1786kcal89.4g220.4g59.8g30g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311