Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty300g420kcal15.5g83.8g2g10.2g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 90g271kcal19.2g0.6g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g1429kcal71.6g176.2g47.8g24g
Valittu annoskoko502g714kcal35.8g88.1g23.9g12g
Annoskoko puolitettuna251g357kcal17.9g44.1g12g6g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.5g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311