Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty450g629kcal23.2g125.7g3.1g15.3g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 135g407kcal28.8g0.9g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1506g2143kcal107.4g264.4g71.8g36.2g
Valittu annoskoko753g1072kcal53.7g132.2g35.9g18.1g
Annoskoko puolitettuna377g536kcal26.9g66.1g18g9.1g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311