Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g211g951kcal16.3g143.6g33.8g7.6g
Sokeri 34g137kcal0g33.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.2g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 70g500kcal0.5g0.3g56.3g0g
Taloussuklaa, Fazer141g725kcal5.5g78.9g42.2g7.5g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g282g761kcal22.5g33.8g56.3g0g
Flora Vanilla 12%352g669kcal15.8g56.3g42.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g42g169kcal0g42.2g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia35g14kcal0.4g3.3g0.4g0g
Liivatelehti, gelatiini11g39kcal9.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g8020kcal141.2g806.8g462.4g30.2g
Valittu annoskoko1190g4010kcal70.6g403.4g231.2g15.1g
Annoskoko puolitettuna595g2005kcal35.3g201.7g115.6g7.6g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980