Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g300g1350kcal23.1g204g48g10.8g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 100g710kcal0.8g0.4g80g0g
Taloussuklaa, Fazer200g1030kcal7.8g112g60g10.6g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g400g1080kcal32g48g80g0g
Flora Vanilla 12%500g950kcal22.5g80g60g0g
Tomusokeri 1dl=60g60g240kcal0g60g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia50g20kcal0.5g4.8g0.5g0g
Liivatelehti, gelatiini16g56kcal13.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3380g11390kcal200.8g1146g657g42.8g
Valittu annoskoko1690g5695kcal100.4g573g328.5g21.4g
Annoskoko puolitettuna845g2848kcal50.2g286.5g164.3g10.7g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980