Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g38g170kcal2.9g25.7g6g1.4g
Sokeri 6g25kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 13g89kcal0.1g0.1g10.1g0g
Taloussuklaa, Fazer25g130kcal1g14.1g7.5g1.3g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g50g136kcal4g6g10.1g0g
Flora Vanilla 12%63g120kcal2.8g10.1g7.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia6.3g2.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Liivatelehti, gelatiini2g7kcal1.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g1432kcal25.2g144.2g82.6g5.4g
Valittu annoskoko212g716kcal12.6g72.1g41.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna106g358kcal6.3g36.1g20.7g1.4g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980