Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g600g2700kcal46.2g408g96g21.6g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200g1421kcal1.5g0.8g160g0g
Taloussuklaa, Fazer400g2060kcal15.6g224g120g21.2g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g800g2160kcal64g96g160g0g
Flora Vanilla 12%1000g1900kcal45g160g120g0g
Tomusokeri 1dl=60g120g480kcal0g120g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia100g40kcal1g9.5g1g0g
Liivatelehti, gelatiini32g112kcal27.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6760g22780kcal401.4g2291.8g1314g85.6g
Valittu annoskoko3380g11390kcal200.7g1145.9g657g42.8g
Annoskoko puolitettuna1690g5695kcal100.4g573g328.5g21.4g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980