Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g60g272kcal4.6g41g9.7g2.2g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 20g143kcal0.2g0.1g16.1g0g
Taloussuklaa, Fazer40g207kcal1.6g22.5g12.1g2.1g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g81g217kcal6.4g9.7g16.1g0g
Flora Vanilla 12%101g191kcal4.5g16.1g12.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g12g48kcal0g12.1g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia10g4kcal0.1g1g0.1g0g
Liivatelehti, gelatiini3.2g11kcal2.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g2291kcal40.4g230.6g132.4g8.6g
Valittu annoskoko340g1146kcal20.2g115.3g66.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna170g573kcal10.1g57.7g33.1g2.2g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980