Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g68g306kcal5.2g46.2g10.9g2.4g
Sokeri 11g44kcal0g10.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 23g161kcal0.2g0.1g18.1g0g
Taloussuklaa, Fazer45g233kcal1.8g25.3g13.6g2.4g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g91g244kcal7.2g10.9g18.1g0g
Flora Vanilla 12%113g215kcal5.1g18.1g13.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g14g54kcal0g13.6g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia11g4.5kcal0.1g1.1g0.1g0g
Liivatelehti, gelatiini3.6g13kcal3.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana765g2578kcal45.4g259.6g148.8g9.6g
Valittu annoskoko383g1289kcal22.7g129.8g74.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna191g644kcal11.4g64.9g37.2g2.4g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980