Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1200g5400kcal92.4g816g192g43.2g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 400g2841kcal3g1.6g320g0g
Taloussuklaa, Fazer800g4120kcal31.2g448g240g42.4g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1600g4320kcal128g192g320g0g
Flora Vanilla 12%2000g3800kcal90g320g240g0g
Tomusokeri 1dl=60g240g960kcal0g240g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia200g80kcal2g19g2g0g
Liivatelehti, gelatiini64g223kcal54.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13520g45560kcal802.8g4583.6g2628.2g171.2g
Valittu annoskoko6760g22780kcal401.4g2291.8g1314.1g85.6g
Annoskoko puolitettuna3380g11390kcal200.7g1145.9g657.1g42.8g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980