Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g15g68kcal1.2g10.3g2.4g0.5g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5g36kcal0g0g4g0g
Taloussuklaa, Fazer10g52kcal0.4g5.6g3g0.5g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g20g54kcal1.6g2.4g4g0g
Flora Vanilla 12%25g48kcal1.1g4g3g0g
Tomusokeri 1dl=60g3g12kcal0g3g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.8g2.8kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g573kcal10g57.4g32.8g2g
Valittu annoskoko85g286kcal5g28.7g16.4g1g
Annoskoko puolitettuna43g143kcal2.5g14.4g8.2g0.5g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.8g19.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980