Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 375g237kcal11.2g18g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g56g219kcal16.3g0.8g16.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Makaroni (myllynparas raaka)375g1312kcal48g261.3g7.1g12g
Paistijauheliha 10%262g446kcal52.5g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2313g4687kcal268.2g564.2g148g25.2g
Valittu annoskoko1156g2344kcal134.1g282.1g74g12.6g
Annoskoko puolitettuna578g1172kcal67.1g141.1g37g6.3g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103