Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3242g2051kcal97.2g155.6g113.5g0g
Sipuli (kuorittu)324g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl32g81kcal3.9g0.5g7.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g486g1896kcal141g7.3g145.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl49g438kcal0g0g48.6g0g
Kananmuna kuoreton 357g509kcal44.6g1.1g36.5g0g
Makaroni (myllynparas raaka)3242g11345kcal414.9g2259.3g61.6g103.7g
Paistijauheliha 10%2269g3857kcal453.8g0g226.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40528kcal2319.2g4878.8g1281.4g218.4g
Valittu annoskoko10000g20264kcal1159.6g2439.4g640.7g109.2g
Annoskoko puolitettuna5000g10132kcal579.8g1219.7g320.4g54.6g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103