Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g26kcal1.2g2g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g6.2g24kcal1.8g0.1g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Makaroni (myllynparas raaka)42g146kcal5.3g29g0.8g1.3g
Paistijauheliha 10%29g50kcal5.8g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g521kcal29.6g62.6g16.6g2.8g
Valittu annoskoko129g260kcal14.8g31.3g8.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna64g130kcal7.4g15.7g4.2g0.7g
Arvot/100g100g202kcal11.5g24.3g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103