Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 583g369kcal17.5g28g20.4g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.8g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g88g341kcal25.4g1.3g26.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Makaroni (myllynparas raaka)583g2041kcal74.6g406.5g11.1g18.7g
Paistijauheliha 10%408g694kcal81.6g0g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3598g7291kcal417.2g877.8g230.4g39.4g
Valittu annoskoko1799g3645kcal208.6g438.9g115.2g19.7g
Annoskoko puolitettuna899g1823kcal104.3g219.5g57.6g9.9g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103