Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g40kcal1.9g3g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g9g37kcal2.7g0.1g2.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Makaroni (myllynparas raaka)63g219kcal8g43.5g1.2g2g
Paistijauheliha 10%44g74kcal8.7g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g781kcal44.8g93.8g24.6g4.2g
Valittu annoskoko193g391kcal22.4g46.9g12.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna96g195kcal11.2g23.5g6.2g1.1g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.3g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103