Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 104g66kcal3.1g5g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g16g61kcal4.5g0.2g4.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Makaroni (myllynparas raaka)104g365kcal13.3g72.6g2g3.3g
Paistijauheliha 10%73g124kcal14.6g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g1302kcal74.2g156.6g41.2g7g
Valittu annoskoko321g651kcal37.1g78.3g20.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna161g326kcal18.6g39.2g10.3g1.8g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103