Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1166g738kcal35g56g40.8g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g29kcal1.4g0.2g2.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g175g682kcal50.7g2.6g52.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g157kcal0g0g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1166g4082kcal149.3g812.9g22.2g37.3g
Paistijauheliha 10%816g1388kcal163.3g0g81.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7196g14582kcal834.4g1755.4g461g78.6g
Valittu annoskoko3598g7291kcal417.2g877.7g230.5g39.3g
Annoskoko puolitettuna1799g3646kcal208.6g438.9g115.3g19.7g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103