Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 125g79kcal3.7g6g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g19g73kcal5.4g0.3g5.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Makaroni (myllynparas raaka)125g437kcal16g87.1g2.4g4g
Paistijauheliha 10%88g149kcal17.5g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana771g1562kcal89.2g188g49.4g8.4g
Valittu annoskoko386g781kcal44.6g94g24.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna193g391kcal22.3g47g12.4g2.1g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103