Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1333g843kcal40g64g46.7g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g200g780kcal58g3g60g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1333g4665kcal170.6g929g25.3g42.7g
Paistijauheliha 10%933g1586kcal186.6g0g93.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8224g16665kcal953.6g2006g527g90g
Valittu annoskoko4112g8333kcal476.8g1003g263.5g45g
Annoskoko puolitettuna2056g4166kcal238.4g501.5g131.8g22.5g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103