Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 146g92kcal4.4g7g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g22g85kcal6.3g0.3g6.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Makaroni (myllynparas raaka)146g510kcal18.7g101.6g2.8g4.7g
Paistijauheliha 10%102g174kcal20.4g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1823kcal104.4g219.2g57.6g9.8g
Valittu annoskoko450g911kcal52.2g109.6g28.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna225g456kcal26.1g54.8g14.4g2.5g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103