Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1500g949kcal45g72g52.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g225g877kcal65.2g3.4g67.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g202kcal0g0g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1500g5248kcal191.9g1045.2g28.5g48g
Paistijauheliha 10%1050g1784kcal209.9g0g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9252g18748kcal1072.6g2257g593g101g
Valittu annoskoko4626g9374kcal536.3g1128.5g296.5g50.5g
Annoskoko puolitettuna2313g4687kcal268.2g564.3g148.3g25.3g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103