Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1621g1025kcal48.6g77.8g56.7g0g
Sipuli (kuorittu)162g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl16g41kcal1.9g0.2g3.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g243g948kcal70.5g3.6g72.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g219kcal0g0g24.3g0g
Kananmuna kuoreton 178g254kcal22.3g0.5g18.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1621g5673kcal207.5g1129.7g30.8g51.9g
Paistijauheliha 10%1135g1929kcal226.9g0g113.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20264kcal1159.6g2439.2g640.8g109.4g
Valittu annoskoko5000g10132kcal579.8g1219.6g320.4g54.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5066kcal289.9g609.8g160.2g27.4g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103