Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 167g105kcal5g8g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g25g98kcal7.2g0.4g7.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Makaroni (myllynparas raaka)167g583kcal21.3g116.1g3.2g5.3g
Paistijauheliha 10%117g198kcal23.3g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g2083kcal119g250.8g66g11.2g
Valittu annoskoko514g1042kcal59.5g125.4g33g5.6g
Annoskoko puolitettuna257g521kcal29.8g62.7g16.5g2.8g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103