Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1666g1054kcal50g80g58.3g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g42kcal2g0.2g3.7g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g250g975kcal72.5g3.7g75g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.8g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1666g5831kcal213.3g1161.3g31.7g53.3g
Paistijauheliha 10%1166g1983kcal233.3g0g116.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10280g20832kcal1192.4g2507.4g658.8g112.2g
Valittu annoskoko5140g10416kcal596.2g1253.7g329.4g56.1g
Annoskoko puolitettuna2570g5208kcal298.1g626.9g164.7g28.1g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103