Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 187g119kcal5.6g9g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g28g110kcal8.2g0.4g8.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)187g656kcal24g130.6g3.6g6g
Paistijauheliha 10%131g223kcal26.2g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1156g2344kcal134g282g74g12.6g
Valittu annoskoko578g1172kcal67g141g37g6.3g
Annoskoko puolitettuna289g586kcal33.5g70.5g18.5g3.2g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103