Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 208g132kcal6.2g10g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.2kcal0.2g0g0.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g31g122kcal9.1g0.5g9.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)208g729kcal26.7g145.2g4g6.7g
Paistijauheliha 10%146g248kcal29.2g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g2604kcal149.2g313.6g82.4g14.2g
Valittu annoskoko643g1302kcal74.6g156.8g41.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna321g651kcal37.3g78.4g20.6g3.6g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103