Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2333g1476kcal70g112g81.6g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g58kcal2.8g0.3g5.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g350g1365kcal101.5g5.2g105g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2333g8164kcal298.6g1625.8g44.3g74.6g
Paistijauheliha 10%1633g2776kcal326.6g0g163.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14392g29164kcal1669.2g3510.6g922.2g157.2g
Valittu annoskoko7196g14582kcal834.6g1755.3g461.1g78.6g
Annoskoko puolitettuna3598g7291kcal417.3g877.7g230.6g39.3g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103