Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2666g1686kcal80g128g93.3g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl27g67kcal3.2g0.4g5.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g400g1560kcal116g6g120g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.7g0.9g30.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2666g9330kcal341.2g1858.1g50.7g85.3g
Paistijauheliha 10%1866g3172kcal373.2g0g186.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16448g33331kcal1907.6g4012.4g1054.2g179.6g
Valittu annoskoko8224g16665kcal953.8g2006.2g527.1g89.8g
Annoskoko puolitettuna4112g8333kcal476.9g1003.1g263.6g44.9g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103