Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 292g184kcal8.7g14g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.9g7.3kcal0.3g0g0.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g44g171kcal12.7g0.7g13.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)292g1021kcal37.3g203.2g5.5g9.3g
Paistijauheliha 10%204g347kcal40.8g0g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1799g3646kcal208.4g438.8g115.2g19.6g
Valittu annoskoko900g1823kcal104.2g219.4g57.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna450g912kcal52.1g109.7g28.8g4.9g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103