Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2999g1897kcal90g144g105g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.4g6.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g450g1754kcal130.5g6.7g135g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2999g10497kcal383.9g2090.3g57g96g
Paistijauheliha 10%2099g3569kcal419.9g0g209.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18504g37497kcal2146g4513.6g1185.8g202.2g
Valittu annoskoko9252g18749kcal1073g2256.8g592.9g101.1g
Annoskoko puolitettuna4626g9374kcal536.5g1128.4g296.5g50.6g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103