Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni 20g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot15g44kcal2.1g0.2g3.9g0g
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g721kcal18g1.2g72.6g0.8g
Valittu annoskoko119g361kcal9g0.6g36.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna59g180kcal4.5g0.3g18.2g0.2g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207