Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 500g713kcal62.5g1.5g51.2g0g
Soijakastike 10g6kcal0.5g0.9g0g0g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot150g435kcal21g1.5g39g0g
Ruohosipuli 25g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.6g
Oliiviöljy 150g1327kcal0g0g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2370g7213kcal180.6g11g726g7.2g
Valittu annoskoko1185g3606kcal90.3g5.5g363g3.6g
Annoskoko puolitettuna593g1803kcal45.2g2.8g181.5g1.8g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207