Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 600g856kcal75g1.8g61.5g0g
Soijakastike 12g7.2kcal0.6g1.1g0g0g
Herkkusieni 240g38kcal5g0.7g0.8g3.6g
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot180g522kcal25.2g1.8g46.8g0g
Ruohosipuli 30g6.8kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g8655kcal216.6g13.2g871.2g8.6g
Valittu annoskoko1422g4328kcal108.3g6.6g435.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna711g2164kcal54.2g3.3g217.8g2.2g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207