Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 700g999kcal87.5g2.1g71.7g0g
Soijakastike 14g8.4kcal0.7g1.3g0g0g
Herkkusieni 280g45kcal5.9g0.8g0.9g4.2g
Voi 210g1523kcal2.5g0.8g170.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot210g609kcal29.4g2.1g54.6g0g
Ruohosipuli 35g7.9kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Oliiviöljy 210g1857kcal0g0g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3318g10098kcal253g15.4g1016.2g10g
Valittu annoskoko1659g5049kcal126.5g7.7g508.1g5g
Annoskoko puolitettuna830g2524kcal63.3g3.9g254.1g2.5g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207