Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 800g1141kcal100g2.4g82g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Herkkusieni 320g51kcal6.7g1g1.1g4.8g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot240g696kcal33.6g2.4g62.4g0g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Oliiviöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g11540kcal289.2g18g1161.6g11.6g
Valittu annoskoko1896g5770kcal144.6g9g580.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna948g2885kcal72.3g4.5g290.4g2.9g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207