Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 900g1284kcal112.5g2.7g92.2g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Herkkusieni 360g57kcal7.6g1.1g1.2g5.4g
Voi 270g1959kcal3.2g1.1g219.5g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot270g783kcal37.8g2.7g70.2g0g
Ruohosipuli 45g10kcal0.6g0.8g0.3g1.1g
Oliiviöljy 270g2388kcal0g0g270g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4266g12983kcal325.2g20.2g1306.8g13g
Valittu annoskoko2133g6492kcal162.6g10.1g653.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna1067g3246kcal81.3g5.1g326.7g3.3g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207