Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1000g1427kcal125g3g102.5g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot300g870kcal42g3g78g0g
Ruohosipuli 50g11kcal0.7g0.8g0.3g1.2g
Oliiviöljy 300g2653kcal0g0g300g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4740g14425kcal361.4g22.2g1452g14.4g
Valittu annoskoko2370g7213kcal180.7g11.1g726g7.2g
Annoskoko puolitettuna1185g3606kcal90.4g5.6g363g3.6g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207