Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1200g1712kcal150g3.6g123g0g
Soijakastike 24g15kcal1.2g2.3g0g0g
Herkkusieni 480g76kcal10.1g1.4g1.6g7.2g
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot360g1044kcal50.4g3.6g93.6g0g
Ruohosipuli 60g14kcal0.8g1g0.4g1.4g
Oliiviöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g17311kcal433.6g26.6g1742.6g17.2g
Valittu annoskoko2844g8655kcal216.8g13.3g871.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna1422g4328kcal108.4g6.7g435.7g4.3g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207