Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1400g1997kcal175g4.2g143.5g0g
Soijakastike 28g17kcal1.4g2.7g0g0g
Herkkusieni 560g89kcal11.8g1.7g1.8g8.4g
Voi 420g3047kcal5g1.7g341.5g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot420g1218kcal58.8g4.2g109.2g0g
Ruohosipuli 70g16kcal1g1.2g0.4g1.7g
Oliiviöljy 420g3714kcal0g0g420g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6636g20195kcal506g31.4g2032.8g20.2g
Valittu annoskoko3318g10098kcal253g15.7g1016.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna1659g5049kcal126.5g7.9g508.2g5.1g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207