Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.7g0.4g15.4g0g
Soijakastike 3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Herkkusieni 60g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot45g131kcal6.3g0.5g11.7g0g
Ruohosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g2164kcal54.2g3.4g217.8g2.2g
Valittu annoskoko356g1082kcal27.1g1.7g108.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna178g541kcal13.6g0.9g54.5g0.6g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207