Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Soijakastike 4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Herkkusieni 80g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot60g174kcal8.4g0.6g15.6g0g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g2885kcal72.2g4.4g290.6g2.8g
Valittu annoskoko474g1443kcal36.1g2.2g145.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna237g721kcal18.1g1.1g72.7g0.7g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207