Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2000g2853kcal250g6g205g0g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Herkkusieni 800g127kcal16.8g2.4g2.6g12g
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot600g1740kcal84g6g156g0g
Ruohosipuli 100g23kcal1.4g1.7g0.6g2.4g
Oliiviöljy 600g5306kcal0g0g600g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9480g28851kcal722.8g44.6g2904g28.8g
Valittu annoskoko4740g14425kcal361.4g22.3g1452g14.4g
Annoskoko puolitettuna2370g7213kcal180.7g11.2g726g7.2g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207