Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 250g357kcal31.2g0.7g25.6g0g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot75g218kcal10.5g0.8g19.5g0g
Ruohosipuli 13g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1185g3606kcal90.4g5.6g363g3.6g
Valittu annoskoko593g1803kcal45.2g2.8g181.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna296g902kcal22.6g1.4g90.8g0.9g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207