Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 300g428kcal37.5g0.9g30.7g0g
Soijakastike 6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Herkkusieni 120g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot90g261kcal12.6g0.9g23.4g0g
Ruohosipuli 15g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g4328kcal108.4g7g435.6g4.4g
Valittu annoskoko711g2164kcal54.2g3.5g217.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna356g1082kcal27.1g1.8g108.9g1.1g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207