Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 350g499kcal43.7g1g35.9g0g
Soijakastike 7g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Herkkusieni 140g22kcal2.9g0.4g0.5g2.1g
Voi 105g762kcal1.2g0.4g85.4g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot105g305kcal14.7g1.1g27.3g0g
Ruohosipuli 18g4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 105g929kcal0g0g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1659g5049kcal126.2g7.8g508.4g5g
Valittu annoskoko830g2525kcal63.1g3.9g254.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna415g1262kcal31.6g2g127.1g1.3g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207